Народни посланици

Народни демократски покрет
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Нови Град
Самостални посланик
Козарска Дубица
Српска демократска странка
Приједор
Српска демократска странка
Соколац
Партија демократског прогреса
Бања Лука
Странка демократске акције
Нови Град
Партија демократског прогреса
Пале
Партија демократског прогреса
Козарска Дубица
Српска демократска странка
Требиње
Српска демократска странка
Зворник
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Источно Сарајево
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Модрича
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Милићи
Партија демократског прогреса
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Кнежево
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Билећа
Српска демократска странка
Добој
Партија демократског прогреса
Шековићи
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Челинац
Српска демократска странка
Котор Варош
Демократски народни савез
Добој
Српска демократска странка
Гацко
Социјалистичка партија
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бања Лука
Демократски народни савез
Бијељина
Социјалистичка партија
Теслић
Самостални посланик
Градишка
Странка Напредна Српска
Градишка
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Дервента
Самостални посланик
Приједор
Српска радикална странка Републике Српске
Зворник
Народни демократски покрет
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Станари
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бијељина
Српска демократска странка
Модрича
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Дервента
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Прњавор
Српска демократска странка
Пале
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Лакташи
Народни демократски покрет
Фоча
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Лакташи
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бањалука
Хрватска странка права
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Добој
Самостални посланик
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Фоча
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Зворник
Социјалистичка партија
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Гацко
Самостални посланик
Бијељина
Српска радикална странка Републике Српске
Нови Град
Српска демократска странка
Рогатица
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Источно Сарајево
Српска демократска странка
Зворник
Српска демократска странка
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Приједор
Самостални посланик
Бијељина
Српска демократска странка
Дервента
Самостални посланик
Требиње
Социјалистичка партија
Лакташи
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Banja Luka
Социјалистичка партија
Невесиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бања Лука
Српска демократска странка
Прњавор
Самостални посланик
Бања Лука
Демократски народни савез
Зворник
Самостални посланик
Бања Лука
Савез за бољу будућност
Бањалука
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Мркоњић Град
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД - Милорад Додик
Бања Лука
Народни демократски покрет
Бања Лука
Странка демократске акције
Зворник
Демократски народни савез
Партија демократског прогреса
Градишка
Српска демократска странка
Бања Лука
Самостални посланик
Градишка
Самостални посланик
Добој
Српска демократска странка
Лопаре
Странка демократске акције
Добој