Народни посланици

Демократски народни савез
Козарска Дубица
Заједно за БиХ
Нови Град
ПДП РС -Младен Иванић
Козарска Дубица
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Требиње
ПДП РС -Младен Иванић
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Билећа
ПДП РС -Младен Иванић
Шековићи
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Котор Варош
Демократски народни савез
Добој
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Дервента
Демократски народни савез
Приједор
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Бања Лука
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Станари
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Пале
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Banja Luka
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Зворник
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Прњавор
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Мркоњић Град
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Невесиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Градишка
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бања Лука
Демократски народни савез
Лопаре
ПДП РС -Младен Иванић
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Требиње
Демократски народни савез
Сарајево
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Добој
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Вишеград
Социјалистичка партија
Бања Лука
Заједно за БиХ
Сребреница
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Социјалистичка партија
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Модрича
Социјалистичка партија
Бијељина
Демократски народни савез
Градишка
Самостални посланик
Добој
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Градишка
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Приједор
ПДП РС -Младен Иванић
Бања Лука
Заједно за БиХ
Осмаци
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Лакташи
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Брод
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Мркоњић Град
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Бања Лука
ПДП РС -Младен Иванић
Бања Лука
Самостални посланик
Зворник
Социјалистичка партија
Требиње
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Модрича
Уједињена Српска
Бања Лука
Самостални посланик
Пелагићево
Уједињена Српска
Бања Лука
Демократски народни савез
Бања Лука
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Угљевик
Уједињена Српска
Демократски народни савез
Приједор
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Илиџа
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Власеница
НДП Драган Чавић - НС-СНС-Слобода
Брчко
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Источно Сарајево
Српска демократска странка-(СДС-СРСРС-СРС)
Требиње
Самостални посланик
Добој
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бијељина
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Нова Топола
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Вишеград
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Градишка
Социјалистичка партија
Модрича
Социјалистичка партија
Братунац
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Лакташи
Савез независних социјалдемократа - СНСД
Бања Лука
Социјалистичка партија
Добој